Πληροφορίες, συμβουλές, εφαρμογές και αγορά φυσικού ζεόλιθου & τυποποιημένου ελαιόλαδου

Αγορά ζεόλιθου & τυποποιημένου ελαιόλαδου
Θέση:
ZEOLADO.GR: Εμπόριο ζεόλιθου & τυποποιημένου ελαιόλαδου. Τιμές χονδρικής & λιανικής. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το ζεόλιθο ή το ζεόλαδό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Διεύθυνση:
Βασιλική Τσατσαμπά / Vasiliki Tsatsampa
Αγαλιανή Μεσσηνίας / Agaliani Messinias.
Πρόδρομος, Μεσσηνίας / Prodromos, Messinias
240 21
Ελλάδα / Greece.
Τηλέφωνο:
+30-694-538-1022

Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

Συνεργάτες

  • ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Αθήνα
Εμπόριο ζεόλιθου. Αρχιλόχου 6 - Ζωγράφου 157 72 Τηλ.: +30 210 7775807 - 6977518087 Αθήνα.
 
  • ΒΕΪΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - Ηράκλειο Κρήτης
Χονδρικο εμπόριο ζεόλιθου. Ηράκλειο Κρήτης. Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6976966274 
 
  • ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ - Μάλια Κρήτης
Εμπόριο χονδρικό - λιανικό ζεόλιθου. Μάλια Κρήτης. Τηλ. επικοινωνίας: +30 694 0109608
 
  • ΑΛΑΜΠΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Κύπρος
Εμπόριο ζεόλιθου. Αγίου Σπυρίδωνος 4, Τ.Κ. 7102 Αραδίππου - Κύπρος. Τηλ. επικοινωνίας: (+357) 99848197.
 
  • ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Νεμέα
Αγίου Γεωργίου 30 20500, Νεμέα, Κορινθία Τηλ: +30 27460 22200.
 
  • SIMON SOLARIS - France
21 rue Guillotte, 69100 Villeurbanne, Tel: 0624984072

Η ιστορία του ζεόλιθου στη Ελλάδα και στην Κύπρο έχει αλλάξει φάση. Δεν μιλάμε πια για θεωρητική προσέγγιση του ζεόλιθου σε θεωρητικό επίπεδο ούτε σε γενικές ενημερώσεις αλλά ούτε καν πειράματα. Είμαστε πλέον στην φάση της εφαρμογής σε όλο και περισσότερες καλλιέργειες και μάλιστα έχουμε και τις πρώτες ουσιαστικές αποδόσεις. Με άλλα λόγια τώρα απολαμβάνουμε και τη γεύση των ζεολιθικών προϊόντων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι αγρότες βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια τα οφέλη της ενσωμάτωσης και του ψεκασμού με ζεόλιθο. Στην αρχή γευτήκαμε ζεόλαδο ως αγουρέλαιο έξτρα παρθένο και τώρα αντιληφθήκαμε ότι πολύ γρήγορα μπορεί να περάσει στην κατηγορία ultra premium και μάλιστα με το ελαιόλαδο να περάσουμε στο στάδιο Zeo ultra premium. Στη συνέχεια φάγαμε τα πρώτα αγγουράκια που έγιναν με ζεολιθικό τρόπο. Τώρα βλέπουμε ότι και η Κύπρος ακολουθεί δυναμικά με τα μαρούλια τα οποία λόγω της μεγάλης επιφάνειας σε σχέση με τον όγκο πρέπει να καθαριστούν ακόμα πιο δραστικά. Το ίδιο ισχύει και με τις πατάτες όπου βλέπουμε ότι αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ο νηματώδης σκώληκας. Όλα αυτά τα ζεολιθικά προϊόντα δείχνουν το μονοπάτι της ανάγκης για μια ειδική πιστοποίηση που θα βοηθήσει τους αγρότες για να δείξουν την παραγωγή τους ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Νίκος Λυγερός