Αγορά Ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για γεωργική, κτηνοτροφική, βιομηχανική και οικιακή χρήση & Τυποποιημένου Ελαιόλαδου

Εμπόριο ζεόλιθου & τυποποιημένου ελαιόλαδου
Θέση:
ZEOLADO.GR: Εμπόριο ζεόλιθου & τυποποιημένου ελαιόλαδου. Τιμές χονδρικής & λιανικής. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ζεόλιθο ή ζεόλαδο, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!
Διεύθυνση:
Βασιλική Τσατσαμπά / Vasiliki Tsatsampa
Αγαλιανή Μεσσηνίας / Agaliani Messinias.
Πρόδρομος, Μεσσηνίας / Prodromos, Messinias
240 21
Ελλάδα / Greece.
Τηλέφωνο:
+30-694-538-1022

Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

Συνεργάτες

  • ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Αθήνα
Εμπόριο ζεόλιθου. Αρχιλόχου 6 - Ζωγράφου 157 72 Τηλ.: +30 210 7775807 - 6977518087 Αθήνα.
 
  • ΒΕΪΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - Ηράκλειο Κρήτης
Χονδρικο εμπόριο ζεόλιθου. Ηράκλειο Κρήτης. Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6976966274 
 
  • ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ - Μάλια Κρήτης
Εμπόριο χονδρικό - λιανικό ζεόλιθου. Μάλια Κρήτης. Τηλ. επικοινωνίας: +30 694 0109608
 
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΜΠΡΙΤΗΣ - Κύπρος
Εμπόριο ζεόλιθου. Αγίου Σπυρίδωνος 4, Τ.Κ. 7102 Αραδίππου - Κύπρος. Τηλ. επικοινωνίας: (+357) 99848197.
 
  • ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Νεμέα
Αγίου Γεωργίου 30 20500, Νεμέα, Κορινθία Τηλ: +30 27460 22200.
 
  • SIMON SOLARIS - France
21 rue Guillotte, 69100 Villeurbanne, Tel: 0624984072

Αν συνειδητοποιήσουμε τι μπορεί να μας προσφέρει ο ζεόλιθος σε ατομικό επίπεδο, θα προχωρούσαμε ακόμα πιο δυναμικά στην εξόρυξη του στην Ελλάδα μας. Αφού είναι δύσκολο να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε στους άλλους σε φάση κρίσης, θα ήταν καλό ν’ ασχοληθούμε σε ατομικό επίπεδο. Ο ζεόλιθος είναι χρήσιμος για τα χωράφια μας, για τις καλλιέργειές μας, για τα ζώα μας και για μας τους ίδιους, αφού συγκρατεί τα βαρέα μέταλλα, τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για ένα στρέμμα με αμπέλια χρειαζόμαστε 150 κιλά ζεόλιθου που θα ήταν καλό να βάλουμε τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου κι αυτό να γίνει άλλες δύο χρονιές, στη συνέχεια δεν έχουμε πια να ασχοληθούμε με το θέμα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξοικονόμηση νερού, εξοικονόμηση λιπάσματος, μια πιο αποτελεσματική καλλιέργεια με μια αύξηση παραγωγής από 48% έως 66%. Αν προσθέσουμε ότι θα έχουμε καλύτερη ποιότητα ακόμα και στη γεύση, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η εφαρμογή του ζεόλιθου. Κι αν χρησιμοποιούμε οργανικό λίπασμα, όπως είναι οι κουτσουλιές από κοτόπουλα, πρέπει να ξέρουμε ότι ο ζεόλιθος αφορά και στις οσμές. Κατά συνέπεια, μπορούμε και με μια βιολογική καλλιέργεια να έχουμε πολύ ωραία αποτελέσματα με μια ασύγκριτη ποιότητα που θα θυμίσει στους παλαιότερους τι σημαίνει πραγματική γεύση και άρωμα. Διότι ο ζεόλιθος διατηρεί όλες τις οργανοληπτικές ιδιότητες. Αν αυτή τη διαδικασία την κάνει ο καθένας που μπορεί, ακόμα και για τις γλάστρες του και τον κήπο του, τότε θα βοηθήσει και αυτός σε τοπικό επίπεδο την πατρίδα μας. Διότι θα καλυτερέψει πρακτικά και σε σταθερή βάση τη γη μας αλλά και το νερό μας, διότι δεν θα έχει ανάγκη να την ποτίσει εντατικά με νιτρικά προϊόντα. Καταλαβαίνουμε με αυτόν τον τρόπο ότι ενώ ασχολούμαστε ο καθένας με τον εαυτό του, στην πραγματικότητα βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να πάει καλύτερα η πατρίδα μας. Είναι σημαντικό, επίσης, να πάει καλύτερα ο πρωτογενής τομέας, διότι είναι τα θεμέλιά μας και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να χαθεί αποκλειστικά προς όφελος των υπηρεσιών που δεν παράγουν. Επιπλέον, εμείς ζούμε πάνω σε αυτή τη γη κι αυτήν θα αφήσουμε στα παιδιά μας και στους επόμενους γενικότερα, δεν έχουμε λοιπόν κανένα όφελος να την καταστρέψουμε με διάφορες ουσίες που προκαλούν μη αναστρέψιμες διαδικασίες. Ενώ μπορούμε με τον ζεόλιθο να καλυτερέψουμε το επίπεδο της ζωής μας και της πατρίδας. Ο ζεόλιθος κι η χρήση του είναι μια μορφή κουλτούρας που θέλει να διατηρήσει και να αναδείξει τη φύση. Με άλλα λόγια, ο άνθρωπος δεν περιμένει τα πάντα από τη φύση, κάνει και αυτός πράξεις που την βοηθούν σε πρακτικό επίπεδο. Γιατί είναι ωραίες οι οικολογικές θεωρίες, είναι όμως ακόμα πιο σημαντικές οι πρακτικές, διότι είναι αυτές που αλλάζουν τα δεδομένα, αφού έρχονται σε άμεση επαφή με τους οργανισμούς και τη γη μας.

Νίκος Λυγερός