Με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στον τομέα του ελαιόλαδου είναι ακόμα πιο σημαντικό η Ελλάδα να επενδύσει στην ποιότητα για να κάνει τη διαφορά. Όλες οι τεχνικές που καταλήγουν βυτίο, σιγά σιγά, θα έχουν όλο και λιγότερη απόδοση και ταυτόχρονα περισσότερο κόστος. Όταν εισήλθε η κατηγορία έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πολλοί δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία κι αναγκάστηκαν στη συνέχεια να τρέξουν για να προλάβουν τις εξελίξεις. Τώρα με την εισαγωγή της νέας κατηγορίας Ultra Premium πολλοί αδιαφορούν, ενώ μερικοί κάνουν ήδη τη διαφορά κι αρχίζουν ήδη να βλέπουν τα πρώτα οφέλη. Έτσι, η στρατηγική που επινοήσαμε, δηλαδή το πέρασμα από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο έξτρα παρθένο ζεόλαδο όχι μόνο έχει νόημα, αλλά οδηγεί ταυτόχρονα και στην κατηγορία Ultra Premium μέσω του Zeo Ultra Premium. Με άλλα λόγια, τα οφέλη της χρήσης του ζεόλιθου στην παραγωγή ελαιόλαδου πολύ υψηλής ποιότητας είναι ήδη μια πραγματικότητα και το βλέπουμε από τις αντικειμενικές χημικές αναλύσεις. Έτσι, όσοι θέλουν ν’ ασχοληθούν πραγματικά με την πολύ υψηλή ποιότητα μπορούν να περάσουν από το στάδιο του ζεόλιθου που οδηγεί πιο αποτελεσματικά στο Ultra Premium που αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστό και αποδεκτό λόγω κύρους. Μπορεί, λοιπόν, ο ευαισθητοποιημένος παραγωγός να επιλέξει τώρα μια γνήσια στρατηγική ελαιόλαδου με τεράστια και πολλαπλά οφέλη.

https://www.lygeros.org/articles.php?n=23963&l=grhttps://www.lygeros.org/articles.php?n=23963&l=gr

 
 
Με εκατό κιλά ζεολίθου το στρέμμα μπορούμε να περάσουμε από 400 κιλά πατάτας σε 500 κιλά και αυτό το έχουμε δει σε αληθινά χωράφια και όχι μόνο σε εργαστήριο ή σε ειδικές συνθήκες. Ξέρουμε επίσης ότι ο ζεόλιθος μάς επιτρέπει να καταπολεμήσουμε τον νηματώδη σκώληκα. Έχει όμως και μια άλλη ιδιότητα...
Το γλοιοσπόριο ως ασθένεια εμφανίζεται στις περιοχές της Ιταλίας και της Ελλάδας που έχουν επαφή...
Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: "Ο ζεόλιθος ως καινοτομία της γεωργίας". ΤΕΠΑΚ, Λεμεσός. Πέμπτη 7...