ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στην αίθουσα του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Ιερισσού πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, διάλεξη  με ομιλητή τον στρατηγικό σύμβουλο Δρ. Νίκο Λυγερό και θέμα: «Ανθρώπινη στρατηγική ανάπτυξης», υπό την αιγίδα της ομάδας του «Κυττάρου» του πολιτιστικού συλλόγου Ιερισσού «Κλειγένης».
Η κατάμεστη αίθουσα και η προσήλωση των παρευρισκομένων τόνιζε την δεινότητα του ομιλητή αλλά και την αγωνία των κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη για τη ζωή και την συνέχεια του τόπου τους.
«Όταν βρίσκεσαι σε μια περιοχή που αποτελεί το σταυροδρόμι μεταξύ του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης μέσω του Αριστοτέλη και του Αγίου Όρους, δεν έχεις καν το δικαίωμα να καταστραφείς, διότι αποτελείς κληρονομικό πλούτο για την Ελλάδα…» λέει ο Νίκος Λυγερός και το βάρος αυτής της ευθύνης αισθανόμενοι όλοι εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια στην μονοκαλλιέργεια των μεταλλείων χρυσού.
«Μην αφήσετε το παρόν να σας πείσει ότι δεν έχετε μέλλον, επιλέγοντας λύσεις με μη αναστρέψιμες συνέπειες. Η δυσκολία ενός αγώνα είναι η αξία του λαού που αγωνίζεται» ήταν κάποια από τα λόγια του γεμίζοντας μας ελπίδες.
  Έχοντας την συμπαράσταση τέτοιων προικισμένων ανθρώπων όπως ο κύριος Λυγερός είμαστε σίγουροι ότι με  «μια ανθρώπινη στρατηγική ανάπτυξης που να δίνει προοπτικές όχι μόνο στους κατοίκους της Ιερισσού αλλά σ’ όλη την περιοχή»  θα τα καταφέρουμε να δώσουμε στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει.


 Η Πολιτισμική Ομάδα του "Κυττάρου" Ιερισσού
 


Την ομιλία μπορείτε να τη δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:
https://www.youtube.com/watch?v=nlwvo9ZCnl8&
https://www.youtube.com/watch?v=CdhBGqKzs7U

 

 

 

 

 

 

 
Ετικέτες ανάρτησης: Ελληνικά άρθρα   Ζεόλιθος  
 
Ο ζεόλιθος στην Ελλάδα συνεχίζει όλο και πιο δυναμικά το έργο του, σε βαθμό που είναι καλό να ενημερωθεί και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα οφέλη του. Είχαμε κάνει μια ενημέρωση και σε προηγούμενο Υπουργό, αλλά οι αλλαγές είναι τόσο γρήγορες στην ελληνική πολιτική που θα πρέπει ο νέος...
Με εκατό κιλά ζεολίθου το στρέμμα μπορούμε να περάσουμε από 400 κιλά πατάτας σε 500 κιλά και αυτό...
Το γλοιοσπόριο ως ασθένεια εμφανίζεται στις περιοχές της Ιταλίας και της Ελλάδας που έχουν επαφή...
Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: "Ο ζεόλιθος ως καινοτομία της γεωργίας". ΤΕΠΑΚ, Λεμεσός. Πέμπτη 7...